loader
Foto

Recursul în Dosarul “Fany” se judecă la Curtea de Apel Cluj

Dosarul “Fany” îşi continuă “cursa” pe traseul Justiţiei. El a ajuns în “staţia” Curţii de Apel Cluj. Despre aceasta, dar şi alte ştiri interesante aflaţi la “Jurnalul regional”, 21 martie, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Recursul patronilor de la compania de transport “Fany” se judecă la Curtea de Apel Cluj. Vom afla decizia instanţei judecătoreşti în dosarul ce îşi întinde ramificaţiile până în birourile Consiliului Judeţean Cluj.

Profesorii universitari clujeni vor face meditaţii gratuite cu elevii de la liceele care au avut rezultate foarte slabe la simularea examenului de bacalaureat. Anunţul a fost făcut de ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, şi de către rectorul Universităţii "Babeş-Bolyai", Ioan Aurel Pop.

Alt dosar, alt apel în instanţă, de data aceasta la Oradea. Cătălin Dumitru va fi adus la Curtea de Apel Oradea în dosarul mitei de un milion de euro, cu propunere de arestare preventivă.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20.

4:00 Actual Regional (R)

(Tableta de sănătate) - R (Reluare)

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 

"Carnavalul din poiană. Teatru pentru școlari" | VIDEO

publicat: marţi, 08 octombrie 2024

Teatrul reprezintă o formă de artă esențială pentru dezvoltarea personalității și a abilităților sociale ale elevilor. Prin teatru tinerii pot ...

"Biletul de Sănătate" revine la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: luni, 07 octombrie 2024

Proiectul "Biletul de Sănătate", inițiat în Cluj-Napoca, reprezintă o inovație remarcabilă în domeniul mobilității urbane și sănătății publice.

Oktoberfest de Cluj: Oportunitate de a celebra cultura germană | VIDEO

Festivalul de Toamnă al Economiei Germane, cunoscut sub denumirea de Herbstfest, are loc între 3 și 6 octombrie 2024, la Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj