loader
Foto

România Remarcabilă | VIDEO

Unul dintre proiectele de suflet ale Centrului Cultural Clujean este România Remarcabilă. O rețea de localități care atribuie patrimoniului și culturii rolul de motoare ale dezvoltării rurale și regionale.

 

Inspirată de un model francez rețeaua cuprinde 12 comune din Transilvania care beneficiază de instruire, schimburi de experiență și parteneriate naționale și internaționale, precum și de asistență în realizarea unui plan de interpretare a patrimoniului particularizat, care să le ajute să-și valorifice resursele locale inclusiv prin crearea de centre culturale comunitare.

6:00 tvrcluj.ro (R)

(arhiva) - R (Reluare)

7:00 Telejurnal matinal

- simultan TVR 1
 

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Caravana TVR3 „La tine acasă”, o ediție în pas de defilare | VIDEO

Urmărim o ediție "Caravana TVR3 „La tine acasă”" realizată la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu" din Sibiu, continuatoarea primei ...

 

#tvrcluj