loader
Foto

Românul s-a născut inventator. Cu ce înlocuieşte el motorina?

Când dau de greu, românii dovedesc o inventivitate ieşită din comun. Acum, că s-au scumpit carburanţii, vom afla ce soluţii au descoperit. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la “Jurnal Regional”, 4 aprilie, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Atenţie, a început sezonul căpuşelor! Clujenii care sunt mușcați de căpușe pot apela la specialiștii de la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Cluj pentru a verifica dacă insectele sunt sau nu infestate cu bacteria Borrelia burgdorferi, care poate cauza boala Lyme. Dacă nu este depistată şi tratată la timp, boala poate provoaca tulburări de vedere până la orbire sau paralizie.

A venit acciza, s-a scumpit benzina! După scumpirea carburanţilor, tot mai mulţi clujeni folosesc uleiul alimentar în loc de motorină. Vom afla dacă şi funcţionează „invenţia”.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

13:00 TELEŞCOALA

14:00 Telejurnal

 
Caravana TVR3 „La tine acasă”, o ediție în pas de defilare | VIDEO

Urmărim o ediție "Caravana TVR3 „La tine acasă”" realizată la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu" din Sibiu, continuatoarea primei ...

Fructele românești de altădată, readuse la viață | VIDEO

Mere cu arome de pepene galben, trandafir sau ananas, piersici mov și vișine albe – toate acestea nu sunt doar roade ale imaginației, ci fructe ...

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

 

#tvrcluj