loader
Foto

Rugby şi iar rugby la TVR Cluj

TVR Cluj va transmite vineri, 31 ianuarie, şi sâmbătă, 1 februarie, două partide de rugby, ambele disputate între naţionalele României şi Portugaliei în cadrul Cupei Europene a Naţiunilor (CEN).

 

Vineri, 31 ianuarie, cu începere de la ora 17,00, TVR Cluj propune iubitorilor de sport în general, şi de rugby în special, redifuzarea meciului tur dintre naţionalele de rugby ale Portugaliei şi României, disputat în cadrul grupei 1A a Cupei Europene a Naţiunilor. Transmisiunea se vrea o avanpremieră a partidei retur dintre aceleaşi echipe, partidă care se va disputa sâmbătă, 1 februarie, pe Cluj Arena,  cu începere de la ora 16,00. Partida va putea fi urmărită, în direct, la TVR Cluj, TVR 1 şi pe TVR +.

În pauzele celor două partide, atât vineri, cât şi sâmbătă, reporterii departamentului Sport al TVR Cluj vor interveni, în direct, cu cele mai proaspete ştiri din lotul de rugby al României, respectiv cu cele mai interesante informaţii de pe Cluj Arena, locul de disputare al partidei.

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)
 
Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

 

#tvrcluj