loader
Foto

„Dialoguri cu Andrei Marga”: Dosarul SUA-Rusia-Ucraina

Duminică, 27 februarie, începând cu ora 18.30, pe TVR 3, Karen A. Sebesi v-a invitat să urmăriți o nouă ediție „Dialoguri cu Andrei Marga”.

 

Sebesi Karen Attila
Dialoguri cu Andrei Marga

Profesorul Andrei Marga, ca fost Ministru de Externe, a analizat o serie de probleme mai puțin discutate și cunoscute din dosarul SUA-Rusia-Ucraina, aceasta fiind și triada următoarei emisiuni. Profesorul Andrei Marga a intrat în esența problemei, astfel:

Se înmulțesc, în orice caz, vocile care cer soluții raționale la tensiunile existente. Nu este vorba de a ține cu aceasta partea unuia sau altuia din conflictul ucrainian, cum se grăbesc să eticheteze propagandiștii. Ar fi sub demnitatea unui om care gândește cu capul propriu, ieftin și inutil. Este vorba însă de a lua partea rațiunii aptă să lege în mod responsabil prezentul și viitorul".

Am mereu în minte în legătură cu dosarul Ucraina ce scria Helmut Schmidt: “Rusia este orientată pașnic. Afirmația este valabilă și pentru militari, și pentru birocrație și pentru diplomați. Țara are nevoie de timp pentru procesul de reformă în mod stringent necesar”.

Moderator și producător : Karen A. Sebesi

18:30 Actual regional p.1 (R)

- direct (Reluare)

19:00 Actual Regional (R)

(Tableta de sănătate) (Reluare)
 
Olimpiada Națională de Cofetărie-Patiserie și Brutărie, la Cluj-Napoca

Elevi din toată România s-au întrecut în creativitate și rețete inedite la Olimpiada Națională de Cofetărie-Patiserie și Brutărie, desfășurată la ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

„Cântec și poveste”, o ediție de colecție dedicată „Reginei cântecului popular maramureșean”

Vineri, 12 aprilie, de la ora 15:00, la TVR 3, v-am invitat să urmăriți o ediție specială a emisiunii „Cântec și Poveste”.  Am deschis ...

 

#tvrcluj