loader
Foto

Galerie foto

Sănătatea şi nevoile semenilor, la Regionalia, marţi 14 ianuarie

La început de an sănătatea dar şi nevoile celor cu diziabilităţi  rămân  pe agenda de zi a TVR Cluj.

 

Andrei Huţanu
Transilvania la zi

Prima parte a ediţiei de astăzi, 14 ianuarie 2014 a emisiunii Regionalia, difuzată de la ora 17.00 pe TVR 3 şi  TVR Cluj  pune pe tapet noutăţile pe care le aduce noul  an la capitolul sănătate. Acestea vor fi prezentate şi dezbătute de moderatorul Andrei Huţanu împreună cu invitaţii săi dr. Dorina Duma, directorul DSP Cluj şi Emiliana Costiug, vicepreşedinte al Asociaţiei Medicilor de Familia Cluj.

În a doua parte a emisiunii veţi vedea cum se implică societatea civilă în problemele nerezolvate de Ministerul Educaţiei. Invitaţii Cziker Roxana, directorul Liceului special pentru deficienţi de vedere şi Kertesz Levente, preşedintele clubului sportiv ,,Clujul Pedalează”.  Cei doi invitaţi ne vor spune în ce stadiu se afla campania de strângere de fonduri pentru cumpărarea unei imprimante care tipăreşte în limbaj Braille. Campania a fost iniţiată în luna decembrie de TVR Cluj şi ”Clujul Pedalează”.

19:00 Actual Regional (R)

(Față în față) (Reluare)

20:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj