loader
Foto

Săptămâna bună la televizor începe

Săptămâna cadourilor începe la TVR Cluj cu o porţie de bună dispoziţie şi informaţii utile pregătite de realizatorii îndrăgitei emisiuni matinale, Elena Nicolae şi Raluca Ghiţă.

 

Invitaţi în platou vor fi episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, Florentin Crihălmeanu, dar şi cunoscuţii cantautori clujeni de folk, Sandy Deac şi Cătălin Condurache. După momentul muzical al celor doi, va sosi în platou cântăreaţa de muzică populară, Mariana Morcan care îi va încânta pe telespectatori cu colindele sale.

Programul de luni continuă în aceeaşi notă festivă precum a început, cu muzică de calitate în cadrul emisiunii "Cap de afiş", de la ora 10.00, când veţi putea urmări un concert sub semnul bicentenarului Verdi.

De la ora 14.00, în emisiunea lui Cristian Mureşanu, "Ştiinţă şi cunoaştere" , va fi prezent profesorul Octavian Popescu, expert în genetică şi biologie moleculară, membru al Academiei Române. După apariţia în aproape 50 de episoade ale emisiunii pe diverse teme, de această dată profesorul va discuta despre propriul său drum în viaţă, despre etapele şi momentele mai importante pe care le-a trăit şi despre pasiunea sa pentru artă, literatură, poezie, muzică precum şi despre modul în care anumite elemente ştiinţifice se regăsesc în scrierile unor poeţi recunoscuţi.

De la ora 18.30, pe TVR Cluj, aflăm cum serbează Crăciunul slovacii din Transilvania. În studio va fi prezentă Jozefina Furikova, etnolog, care va dezvălui din bogăţia folclorului acestei minorităţi din zona Bihor-Sălaj.

Iar pentru că în această săptămână este caracterizată de mese încărcate de bunătăţi, de la ora 20.00 va fi reluată o ediţie a emisiunii "Tableta de sănătate"  în care a fost invitat cunoscutul nutriţionist  clujean , Nicolae Hâncu.

0:00 Observator transilvan (R)

- R (Reluare)

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj