loader
Foto

Secretele miracolului japonez dezvăluite la „Proiect România”

Sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 15:00, la TVR Cluj, la „Proiect România”, vom învăţa despre Kaizen, o filosofie japoneză care se concentrează pe îmbunătățirea continuă în toate aspectele vieții, unul dintre secretele miracolului japonez.

 

Sebesi Karen Attila
Proiect România

Kaizen (cuvânt din limba japoneză care înseamnă „îmbunătățire continuă”) este o filosofie japoneză care se concentrează pe îmbunătățirea continuă în toate aspectele vieții. Ea a început să fie aplicată și în mediul de afaceri, iar activitățile Kaizen îmbunătățesc, în mod constant, toate funcțiile de business, de la producție la management și de la CEO la muncitori. Filosofia Kaizen a fost implementată mai întâi în câteva companii japoneze în timpul refacerii țării după cel de-al Doilea Război Mondial, inclusiv la Toyota, iar de atunci s-a răspândit în companiile din întreaga lume.

Producătorul Emilia Avram şi moderatorul Sebesi Karen îi are invitaţi în platou pe doi dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai acestei filosofii: Yoshihito Tanaka, preşedintele Asociaţiei „Clean Up” Japonia, şi Toru Shimizu, directorul Asociaţiei „Clean Up” Japonia. La discuţiile despre ce înseamnă filosofia Kaizen şi despre cum se poate aplica aceasta la nivelul comunităţii din România, despre experienţele personale ale invitaţilor şi proiectele lor, va participa şi Julien Bratu, Country Manager Kaizen Institute România.

Emisiunea va fi difuzată, în reluare, duminică, 6 aprilie, cu începere de la ora 15:00, la TVR Cluj.

12:00 Satul meu (R)

- R (Reluare)

13:00 Legal 100%

 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj