loader
Foto

Sport şi sănătate, adică „Un stil de viaţă sănătos”

Despre sport și activitatea fizică ca limbaj universal și instrument inovativ pentru educație, sănătate şi integrare socială, la emisiunea „Un stil de viaţă sănătos”, 7 aprilie, ora 20:00, la TVR Cluj.

 

Sebesi Karen Attila

Sebesi Karen, în dubla sa calitate de producător şi moderator al emisiunii „Un stil de viaţă sănătos”, îi are invitaţi în platou pe nutriţionistul prof. dr. Nicolae Hâncu şi jurnalistul Ovidiu Blag.

Cei trei vor discuta despre importanţa mişcării şi a activităţilor fizice pentru fiecare dintre noi. Tema discuţiilor este prilejuită de Ziua Mondială a Sportului pentru Dezvoltare și Pace, un eveniment desfăşurat în data de 6 aprilie pentru prima dată în lume.

Ziua Mondială a Sportului pentru Dezvoltare și Pace, care se va sărbători, de acum, în fiecare an, oferă o nouă oportunitate pentru a promova sportul și activitatea fizică ca limbaj universal și instrument inovativ pentru educație, sănătate, integrare socială, dezvoltarea tinerilor, consolidarea păcii și dezvoltare durabilă.

Azi se sărbătoreşte şi Ziua Mondială a Sănătății, ca o confirmare că între sport și sănătate există o strânsă legătură.

Iată destule motive pentru a urmări luni, 7 aprilie, de la ora 20:00, la TVR Cluj, și duminică, 13 aprilie, de la ora 12:00 (înregistrată, la TVR 3) emisiunea „Un stil de viață sănătos”.

Telespectatorii pot interveni telefonic la numărul 0264 – 420 135 (tarif normal).

22:00 Program Ucraina

- preluare TV Ucraina

23:50 Ştiri pe scurt

 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj