loader
Foto

Studenţii intră în Parlamentul European

La Cluj-Napoca are loc a şasea sesiune de simulare a Parlamentului European a Societăţii Studenţilor Europenişti. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la „Jurnal Regional”, 7 aprilie, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Începe o nouă săptămână a „Şcolii altfel”. De data aceasta, elevii au parte de activităţi inedite! 170 de elevi din Cluj-Napoca vor învăţa metode de supravieţuire de la militarii Batalionul  317 de Cercetare „Vlădeasa”. Elevii vor învăţa cum să ridice un cort, cum să se camufleze, toate cu ajutorul militarilor.

Societatea Studenţilor Europenişti organizează a şasea sesiune de simulare a Parlamentului European. Tema dezbaterii este „Rolul Uniunii Europene ca actor global”.

Start în Festivalul Miraje. Toate activităţile sunt cu şi pentru nevăzători - ateliere de olărit şi confecţionare de obiecte hand-made, concerte, expoziţii cu lucruri realizate de elevii Liceului Special pentru Deficienţi de Vedere din Cluj-Napoca.

Campania „Sănătatea ta contează” demarează astăzi. Studenţii de la Facultatea de Farmacie pledează pentru o alimentaţie sănătoasă şi o dietă echilibrată.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)

2:30 Lumea de aproape (R)

- R (Reluare)
 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj