loader
Foto

Subiectele Jurnalului Regional, 20 februarie, ora 18.00

Elevii clujeni vor putea studia la şcoli de elită din Germania, la ExpoTransilvania- idei de afaceri în turism şi industrie, laboratorul de somnologie din Cluj oferă aparate antisforăit sunt câteva din subiectele jurnalului.  

 

Telejurnal regional

Reprezentanţii unei şcoli de elită din Germania vin la Cluj să recruteze elevi , care doresc să studieze la o instituţie de prestigiu. La Salem Castle School  au studiat personalităţi de marcă  precun Ducele de Edinburgh, Regina Sofia de Spania, Prinţesa Irena de Grecia,  dar şi copiii scriitorului Thomas Mann.

La ExpoTransilvania are loc un eveniment de promovare a antreprenoriatului în rândul tinerilor.50 de echipe de elevi din toate judeţele din Transilvania îşi expun ideile lor de afaceri.

Astăzi este ziua dezrobirii romilor. La Prefectura judeţului Cluj are loc o întâlnire cu reprezentanţii acestora.

Mai mult de jumătate din adulţi sforăie din când în când. Din acest procent, jumătate sunt sforăitori de profesie, care işi disperă partenerii de viata , indiferent de poziţia pe care o adoptă in timpul somnului. Laboratorul de somnologie din Cluj oferă aparate antisforăit celor interesaţi.  Aparatele sunt foarte scumpe şi nu sunt decontate de CJAS, iar laboratorul a găsit modalitatea de a le oferi ân chirie.

10:00 Observator transilvan (R)

- R (Reluare)

11:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)
 
Fructele românești de altădată, readuse la viață | VIDEO

Mere cu arome de pepene galben, trandafir sau ananas, piersici mov și vișine albe – toate acestea nu sunt doar roade ale imaginației, ci fructe ...

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

 

#tvrcluj