loader
Foto

Galerie foto

Subiectele Jurnalului Regional, 25 februarie, ora 18,00

Consiliul Judeţean Cluj va aloca 340.000 de euro pentru a remedia un proiect greşit al Ministerului Mediului. Câini, dihori şi alte animale vin la Cluj de Ziua Interacţiunii Om-Animal.

 

Andreea Costin
Telejurnal regional

Consilierii clujeni vor vota vineri alocarea a 340.000 de euro pentru un nou proiect legat de închiderea depozitului de la Pata Rât şi a altor cinci rampe de gunoi din judeţul Cluj. Proiectul iniţial a fost finanţat de Ministerul Mediului şi a fost proiectat greşit.

Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, din cadrul UBB, în colaborare cu Facultatea de Medicină Veterinară, Institutul de Cercetare a Interacţiunii Om-Animal şi Asociaţia "Dog Assist" oraganizează, joi, cea de-a cincia ediţie a Zilei Interacţiunii Om-Animal. Evenimentul are loc joi, 27 februarie 2014, între orele 9,00 – 18,00, la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. Printre activităţile desfăşurate pentru copii, adulţi şi animalele lor de companie se numără: standuri informaţionale, programe de activităţi asistate de animale, standuri de produse hand-made – mărţisoare în formă de animale, artizanat şi altele.

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

6:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)
 
Fructele românești de altădată, readuse la viață | VIDEO

Mere cu arome de pepene galben, trandafir sau ananas, piersici mov și vișine albe – toate acestea nu sunt doar roade ale imaginației, ci fructe ...

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

 

#tvrcluj