loader
Foto

Subiectele "Jurnalului Regional", 3 martie, ora 18,00

Premieră în justiţia din România, ultima tranşă de ajutoare de la UE, Clujul este oraş de cinci stele cu străzi încă neasfaltate sunt câteva din titlurile "Jurnalului Regional".

 

Andreea Costin
Telejurnal regional

Informaticienii de la Curtea de Apel Cluj au lansat două aplicaţii prin care se poate uşura actul de justiţie. Una dintre aplicaţii permite adăugarea de acte la dosar prin internet, iar cealaltă permite judecătorilor consultarea unor dosare cu cauze similare.

Peste o sută de clujeni au stat din nou la coadă pentru suplimentul alimentar primit de la Uniunea Europeană. Încă de la primele ore ale dimineţii, pensionarii au venit la punctele de distribuţie pentru ulei, zahăr, făină, paste şi câteva conserve. Persoanele care pot beneficia de pachetele cu alimente sunt cei pensionaţi pe caz de boală, cei care au pensii de până la 400 lei şi şomerii.

Peste 50 de străzi din Cluj sunt şi acum neasfaltate. Primăria spune că oraşul s-a extins foarte mult şi că în zonă nu s-au făcut încă racordările la gaze şi apă, aşa că nu pot începe asfaltare până nu se rezolvă problema utilităţilor.

Aproximativ 5.000 de elevi clujeni au susţinut proba de simulare a examenului de bacalaureat la limba română. În jurnal aflaţi cum au considerat elevii gradul de dificultate al probei.

19:00 Actual Regional (R)

(Tableta de sănătate) (Reluare)

20:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 
10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în Față” Loredana Corchiș a discutat cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

 

#tvrcluj