loader
Foto

Galerie foto

Subiectele Jurnalului Regional de joi, 13 februarie 2014, ora 18.00

Cancerul ar putea fi tratat cu nanoparticule de aur; podurile din Cluj intră în reparaţii capitale; valoarea mare a poliţelor de asigurare blochează expoziţiile muzeale. Acestea  sunt doar câteva dintre subiectele cu care va aşteptăm la Jurnalul Regional de la ora 18.00.

 

Telejurnal regional

Medicii de la Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie „Prof. dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca lucrează la un studiu care demonstrează că nanoparticulele de aur pot trata anumite tipuri de cancer mai bine decât chimioterapia. Cercetările au început în urmă cu doi ani si vor dura pana in 2015.

Podurile din Cluj-Napoca intră în reparaţii capitale. Cea mai mare investiţie va fi în refacerea podului din Piaţa Mihai Viteazu, care s-a surpat vara trecută.

Valoarea mare a poliţelor de asigurare pentru exponate blochează multe dintre evenimentele muzeale. Pentru a organiza o expoziţie e nevoie de zeci de mii de euro, pentru asigurarea exponatelor şi transportul acestora. Majoritatea muzeelor judeţene nu au însă aceşti bani, motiv pentru care nu pot organiza expoziţii.

17:00 Telejurnal regional (R)

- direct (simultan TVR 3) (Reluare)

17:30 Lumea de aproape

(simultan TVR 3)
 
Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

 

#tvrcluj