loader
Foto

Galerie foto

Subiectele Jurnalului Regional de luni, 17 februarie, ora 18.00

Profesorii boicotează proiectul „Săptămâna altfel“, o elevă de clasa a VI-a a pozat nud şi Adrian Papahagi şi-a anunţat demisia din PMP sunt doar câteva dintre subiectele din Jurnalul Regional de la ora 18.00.

 

Profesorii s-au săturat de sărăcia din educaţie şi boicotează proiectul “Săptămâna altfel”, în care elevii ar fi trebuit să participe la diverse activităţi, în afara orelor de curs. Sute de dascăli clujeni au semnat o petiţie prin care refuză să adune bani pentru a plăti evenimentele din cadrul proiectului. Documentul va fi înaintat Ministerului Educaţiei, care însă nu finanţează acest proiect.

Un nou scandal în invăţâmantul clujean, după ce o elevă de 12 ani a pozat nud pentru a-şi impresiona iubitul. Mai mult de atât ,eleva a postat fotografiile pe o reţea de socializare. Ancheta este în derulare.

Adrian Papahagi, vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară şi-a anunţat în această dimineaţă demisia din partid şi ieşirea din viaţa politică, pe pagina sa de Facebook.

16:00 Observator transilvan

17:00 Ştiinţă şi cunoaştere

 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj