loader
Foto

Galerie foto

Subiectele Jurnalului Regional de miercuri, 12 februarie 2014, ora 18.00

Clinicile de Ginecologie din Cluj pierd 90 de paturi;  clujenii au iniţiat pe Facebook o campanie pentru salvarea Cetăţuii şi prima grădină de legume pentru cultivarea seminţelor tradiţionale din România se află la Cluj. Acestea  sunt doar câteva dintre subiectele Jurnalului Regional de la ora 18.00.

 

Telejurnal regional

Lipsa fondurilor din sistemul sanitar afectează clinicile de ginecologie din Cluj. Acestea pierd în total 90 de paturi, iar la Clinica Ginecologie I cel mai afectat este programul destinat prematurilor, unde s-a primit doar 25% din suma cerută. Estimările sunt că aceşti bani vor ajunge doar pentru primul trimestru din an.

Salvaţi Cetăţuia! Acesta este sloganul unei campanii iniţiată pe Facebook de către Mihai Cucerzan, lector la USAMV. Campania se adresează atât politicienilor, cât şi oamenilor de rând. Cetăţuia a devenit  o ruină din cauza faptului că proprietarul şi municipalitatea nu au ajuns la un numitor comun într-o dispută imobiliară.

Asociaţia Eco Ruralis amenajează în cartierul Gheorgheni, prima grădină de legume destinată cultivării soiurilor tradiţionale din România. Pe o suprafaţă de 29 de arii vor fi cultivate roşii, dovlecei şi mazăre, iar seminţele vor fi date, în mod gratuit, ţăranilor.

 

23:50 Ştiri pe scurt (R)

- R (Reluare)

0:00 Observator transilvan (R)

- R (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj