loader
Foto

Galerie foto

Subiectele Jurnalului Regional de vineri, 14 februarie, ora 18.00

Mesaje „de dragoste“ pentru Guvernul Ponta, jaf la o benzinărie din Borşa şi proiectul „O şansă la ocupare pentru femeile şi tinerii din mediul rural“ sunt doar câteva dintre subiectele cu care vă aşteptăm la ora 18.00, la Jurnalul Regional.

 

Telejurnal regional

Tineretul democrat liberal din Cluj-Napoca i-a invitat, astăzi, pe clujeni, cu ocaziei Zilei Îndrăgostiţilor în faţa sediului PDL Cluj. În două ore s-au strâns mesaje “din dragoste” şi “de dragoste“ pentru Guvernul Ponta.

Jaf la o benzinărie din Borşa: doi indivizi cu cagule au furat încasările, în valoare de aproximativ o mie de lei, după ce l-au bătut pe casier. Aceştia au fugit cu o maşină pe care poliţiştii au găsit-o astăzi incendiată, la periferia oraşului.

Parkingurile din Cluj-Napoca nu au adus anul trecut sume prea mari la buget. Cel mai puţin profitabil este parkingul de pe strada Mehedinţi, cu încasări de numai 12.043 lei. La polul opus este cel de pe strada Primăverii, care a adus la bugetul local 44.000 lei.

Asociaţia pentru Sprijinirea Dezvoltării Rurale Dezmir, în parteneriat cu Asociaţia Inceptus Romania a implementat în perioada martie 2012-februarie 2014 proiectul “O şansă la ocupare pentru femeile şi tinerii din mediul rural“, în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

11:30 Vine Cluju’ pe la noi! (R)

- R (Reluare)

13:00 TELEŞCOALA

 
Caravana TVR3 „La tine acasă”, o ediție în pas de defilare | VIDEO

Urmărim o ediție "Caravana TVR3 „La tine acasă”" realizată la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu" din Sibiu, continuatoarea primei ...

Fructele românești de altădată, readuse la viață | VIDEO

Mere cu arome de pepene galben, trandafir sau ananas, piersici mov și vișine albe – toate acestea nu sunt doar roade ale imaginației, ci fructe ...

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

 

#tvrcluj