loader
Foto

“Sus, în deal, e-o casă”... Nu, e pe azilul de bătrâni

Despre o mostră de sfidare a oricăror reguli urbanistice, de bun gust şi de bun simţ -o casă cocoţată pe acoperişul unui azil de bătrâni din Cluj-Napoca-, dar şi cele mai importante ştiri ale zilei, la “Jurnal Regional”, 28 martie, ora 18:20.

 

Telejurnal regional

Primăria repară, din nou, greşeli administrative din banii clujenilor. Fântâna arteziană din Piaţa Unirii va fi refăcută în totalitate după ce piatra folosită la prima construcţie s-a dovedit a fi neconformă. Surse din rândul proiectanţilor spun că s-a atras atenţia asupra incompatibilităţii materialelor folosite în construcţie. Fostul primar Sorin Apostu se apără şi spune că decizia a fost luată de o comisie de specialitate.

Vom afla amănunte despre casa construită pe acoperişul unui azil de bătrâni din Cluj-Napoca, mostră de sfidare a oricăror reguli urbanistice, de bun gust şi de bun simţ.

Noapte incendiară la Cluj. Studenţii basarabeni au ales-o pe Miss Basarabia. Vom afla cine e aceasta şi cât de frumoasă este.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20.

9:00 Garantat 100% (R)

- R (Reluare)

9:50 Carte de citire

 
Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

„Cântec și poveste”, o ediție de colecție dedicată „Reginei cântecului popular maramureșean”

Vineri, 12 aprilie, de la ora 15:00, la TVR 3, v-am invitat să urmăriți o ediție specială a emisiunii „Cântec și Poveste”.  Am deschis ...

8 aprilie - Ziua Internațională a Romilor | VIDEO

8 aprilie - Ziua Internațională a Romilor | VIDEO

publicat: marţi, 09 aprilie 2024

O expoziție care sintetizează parcursul istoric al romilor pe teritoriu românesc a fost deschisă la Cluj-Napoca de Ziua Internațională a Romilor.

 

#tvrcluj