loader
Foto

Tinerețea cântecului popular românesc, la "Cântec și Poveste"

Vineri, 14 iunie, de la ora 15:00, la TVR 3, ne-am întâlnit cu tinerețea cântecului popular românesc, în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste".

 

Alexandru Pugna
Cântec şi poveste

Tineri interpreți laureați ai Festivalului "Valeria Peter Predescu": Ștefan Negru, Lenuța Filipoi, Georgiana Păduraru și Dorin Rus.

(w882)Cu toții ne-au mărturisit ce a însemnat câștigarea unui premiu important la acest valoros festival, dedicat tinerilor interpreți de muzică populară, dar și despre importanța participării tinerilor la astfel de competiții, în care sunt evaluați atât de către specialiști din acest domeniu, cât și de publicul spectator prezent la concertele-concurs.
.
(w882)Am aflat lucruri deosebite realizate de ei pe parcursul timpului, de la câștigarea titlurilor de laureat și până acum, când au primit cinstea de a fi invitați în recital la acest important festival folcloric. Am aflat de la ei ce sfaturi le-ar da colegilor mai tineri, ce bat la porțile afirmării artistice și dacă e important să participe la concursurile mari din acest domeniu.
.
(w882)Despre realizările și proiectele lor de viitor, despre ce înseamnă pentru ei această ipostază de mesager al cântecului tradițional și despre multe altele, ați aflat în edița aceasta a emisiunii.
.
(w882)
.
(w882)***
.
Moderator Alexandru Pugna
Producător Radu Anghel

16:00 Observator transilvan

- direct

17:00 Telejurnal regional (R)

- direct (simultan TVR 3) (Reluare)
 

Ovidiu Damian vă invită sâmbătă, 22 iunie, de la ora 18:30, la o nouă ediție "Lumea de aproape", la TVR Cluj.

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 13:30, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Legal 100%", la TVR Cluj.

Despre traseul tematic

Despre proiectul traseului tematic "Calea Partizanilor", amenajat în munţii Apuseni şi dedicat memoriei grupului Şuşman am discutat în prima ...

 

#tvrcluj