loader
Foto

Galerie foto

În "Jurnalul Regional", despre lipsa fondurilor din sănătate şi cultură

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj are fonduri pentru a asigura tratamentul bolnavilor de HIV-SIDA doar pentru o săptămână; clădirea  Operei Române se află într-o stare avansată de degradare - acestea sunt principalele subiecte ale "Jurnalului Regional" de azi, 18 februarie, ora 18,00, la TVR Cluj.

 

Azi, 18 februarie, cu începere de la ora 18,00, la TVR Cluj, Mihaela Creţu vă prezintă o nouă ediţie a "Jurnalului Regional".

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj are înregistraţi 140 de bolnavi de HIV-SIDA, cu vârste cuprinse între 6 luni şi 70 de ani. Aceştia vor putea beneficia de tratament anti-retroviral timp de numai o săptămână. Lipsa de fonduri cu care se confruntă spitalul clujean nu este o excepţie. În aceeaşi situaţie se află spitalele din judeţele Galaţi, Hunedoara, Vaslui, Prahova şi Dolj.

La Opera Română din Cluj-Napoca plouă prin acoperiş. Un grup de medici clujeni a înfiinţat Asociaţia "Fidelia, bucuria operei", care îşi propune strângerea de fonduri pentru renovarea instituţiei de cultură clujene.

În continuare, vom afla amănunte despre simularea la evaluarea naţională la care au participat peste 5.000 de elevi din judeţul Cluj.

Finalul jurnalului este dedicat evenimentului de la Centrul Cultural German, o expoziţie de benzi desenate ce prezintă lucrări din Croaţia, Slovenia, Ungaria, Serbia şi România.

 

13:00 Legal 100%

13:30 Jurnal militar

 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj