loader
Foto

Transilvania culturală: Casa Jocului | VIDEO

Am aflat povestea primului centru independent de arte comunitare din România sâmbătă, 10 iulie, de la ora 15:00, într-o nouă ediție „Transilvania Culturală”.

 

Vasile Hotea-Fernezan
Transilvania culturală

Primul centru independent de arte comunitare din România se înființează la 15 minute de centrul Clujului.

Inițiatorii au lansat o campanie de crowdfunding. Casa Jocului va fi un loc care își dorește să readucă în cultura locală, națională și internațională principiul de comunitate sănătoasă și ideea de cunoaștere și dezvoltare prin joacă. Locul unde tradiția și inovația comunitară se întâlnesc... la foc. Un spațiu care în lumea post-pandemie va servi ca loc de reconectare, la nivel personal și comunitar.

Ediția emisiunii poate fi văzută în reluare duminică, 11 iulie, de la ora 15:00.

Pe net ne puteți vedea la https://www.tvrplus.ro/live/tvr-cluj

Pentru a contribui la realizarea proiectului Casa Jocului, vizitați pagina proiectului pe platforma sprijina.ro: https://www.sprijina.ro/cauze/casajocului Cercul Întreg, Casa Jocului, Bogdan Octav Rakolcza, Radu Constantin Ilea, Cosmo Osorhean.

16:00 Observator transilvan

- direct

17:00 Telejurnal regional (R)

- direct (simultan TVR 3) (Reluare)
 
10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în Față” Loredana Corchiș a discutat cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

 

#tvrcluj