loader
Foto

Viorel Ilișoi, despre jurnalism ca o iubire | VIDEO

Toată povestea s-a văzut sâmbătă și duminica, 10-11 octombrie, la  TVR Cluj și online pe TVR+,  pe la orele 15 trecute fix, la "Transilvania Culturală".

 

Vasile Hotea-Fernezan
Transilvania culturală

Viorel Ilișoi, jurnalist şi scriitor, este un om deprimat dar vesel aşa cum se autodescrie şi mai ales unul din cei mai mari povestitori pe care i-am întâlnit.

La Transilvania Culturală de sâmbătă, 10 octombrie, a vorbit cu pasiune şi umor despre viaţă, teamă, speranţă, jurnalism ca o iubire, imaginea reală a ziaristului rupt în fund, moguli şi mogulaşi de presă, un pic de morală, România nebăgată în seamnă, "Strălucitor" (şi băutura şi cartea), cum se amestecau ideologiile cu alcoolurile şi neapărat pisici şi rolul lor în marketing şi publicitate.

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

6:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj