loader
Foto

"Transilvania la zi", 21 februarie, ora 17,00

Avanpremiera meciului de rugby din cadrul Cupei Europei pe Naţiuni,  evenimente şi proiecte culturale la Cluj sunt subiectele ediţiei.

 

Elena Nicolae
Transilvania la zi

Mâine, la ora 14.30 se va desfăşura meciul de rugby România–Spania, pe Cluj Arena, în cadrul Cupei Europei pe Naţiuni. În emisiunea "Transilvania la zi", vom avea o intervenţie în direct, de la stadionul Cluj Arena. Colega noastră Miruna Pop ne va oferi detalii cu privire la acest eveniment sportiv.

În partea a doua a emisiunii, invitaţii moderatoarei Elena Nicolae vor vorbi despre două proiecte culturale, unul aparţinând Bibliotecii Judeţene "Octavian Goga" şi celălalt Muzeului Etnografic a Transilvaniei.

În 18 februarie 2014,  Muzeul Etnografic al Transilvaniei, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană Octavian Goga din Cluj, au vernisat expoziţia intitulată "Profesorul Nicolae Bot (1929-2008) - cercetător şi colecţionar". Nicolae Bot a ocupat un loc aparte între universitarii clujeni dedicaţi cercetării creaţiei populare prin obsevaţiile personale făcute în legătură cu segmente ale tradiţiilor de care s-a ocupat şi prin profilul său uman.

Invitaţi în platou vor fi Tudor Sălăgean, director al Muzeului Etnografic a Transilvaniei şi conferenţiar universitar Eleonora Sava.

Despre proiectul “Bătălia cărţilor” ne va oferi detalii Sorina Stanca , director Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga".

 

 

22:00 Program Ucraina

- preluare TV Ucraina

23:50 Ştiri pe scurt

 
Olimpiada Națională de Cofetărie-Patiserie și Brutărie, la Cluj-Napoca

Elevi din toată România s-au întrecut în creativitate și rețete inedite la Olimpiada Națională de Cofetărie-Patiserie și Brutărie, desfășurată la ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

„Cântec și poveste”, o ediție de colecție dedicată „Reginei cântecului popular maramureșean”

Vineri, 12 aprilie, de la ora 15:00, la TVR 3, v-am invitat să urmăriți o ediție specială a emisiunii „Cântec și Poveste”.  Am deschis ...

 

#tvrcluj