loader
Foto

Galerie foto

„Transilvania la zi” şi cele mai importante subiecte ale zilei

În ediţia de azi a emisiunii „Transilvania la zi”, 10 aprilie, de la ora 17:00, la TVR Cluj, aflăm despre un proiect care se adresează copiilor victime ale unor infracţiuni ori martori la anumite fapte infracţionale.

 

Elena Nicolae
Transilvania la zi

Copiii şi tinerii implicaţi în acte de natură penală ca martori sau victime vor fi audiaţi în condiţii care nu să nu le producă traume psihice. Audierea minorilor se va face într-o sală specială, care a fost inaugurată la Cluj-Napoca. Aceasta este a doua de acest fel din ţară, după cea de la Craiova. Vom afla mai multe de la Nicoleta Molnar, director adjunct la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj.

Zalăul are, din nou, sală de bal. Despre redeschiderea acesteea în clădirea-monument istoric „Transilvania” ne vorbeşte Radu Căpâlnaşiu, primarul oraşului. Clădirea "Transilvania" se laudă cu cea mai mare pictură murală din România.

E anotimpul cărţilor la Cluj-Napoca. Vom primi veşti de la Târgul de carte Gaudeamus, dar vom afla şi despre proiectele tânărului clujean Victor Miron care şi-a propus să redeschidă apetitul pentru carte şi lectură din partea clujenilor.

Producător: Luminiţa Purdea-Cotuţiu

Moderator: Elena Nicolae

2:30 Lumea de aproape (R)

- R (Reluare)

3:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)
 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj