loader
Foto

Galerie foto

"Transilvania Policromă": oaspeţi la TVR Cluj şi Radio Cluj | VIDEO

Zeci de copii ucraineni refugiaţi au fost oaspeţi la  TVR Cluj şi  Radio Cluj , ca parte din activităţile lor extraşcolare din cadrul  UA Child Education Hub - освітній проєкт для українських дітей - un proiect educaţional pentru copiii ucraineni.

 

Maria Cinar-Jiga
Transilvania Policromă

.

Însoţiţi de coordonatoarea acestui proiect, Kseniia Shyriaieva, precum şi de câţiva profesori şi părinţi, oaspeţii posturilor regionale ale radioului şi televiziunii publice au făcut un tur prin studiouri, ghidaţi de colegii de la radio şi TV.

(w882)Ei au avut astfel oportunitatea de a afla mai multe detalii din culisele muncii de radio şi televiziune, să experimenteze pentru câteva momente ce înseamnă să fii prezentator radio sau TV, dar şi ce înseamnă pregătirea unei emisiuni sau a unui program de ştiri, a unei transmisiuni în direct din studio sau cu CAR-ul de televiziune (studioul mobil).

(w882)O parte dintre ei vor forma chiar echipe şi vor aprofunda munca de jurnalist, pe teren, la evenimente ale comunităţii lor, urmând să participe la tot procesul de realizare a unui material de presă (pregătire, filmare, redactare şi citire text, montaj etc.), coordonaţi de colega noastră, Maria Cinar-Jiga, jurnalist TV senior, de etnie ucraineană, membră a echipei emisiunii Transilvania Policromă, difuzată pe TVR 3 şi TVR Cluj.

3:00 Cultart (R)

- R (Reluare)

4:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)
 

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Caravana TVR3 „La tine acasă”, o ediție în pas de defilare | VIDEO

Urmărim o ediție "Caravana TVR3 „La tine acasă”" realizată la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu" din Sibiu, continuatoarea primei ...

 

#tvrcluj