loader
Foto

A început Festivalul UNTOLD | VIDEO

Intrarea este condiționată de certificatul digital Covid-19 sau de testul rapid, iar masca este obligatorie pe toata durata festivalului.

 

Aproximativ 300.000 de persoane sunt aşteptate să intre, începând de joi, pe porţile Festivalului UNTOLD, cumulat în cele patru zile de desfăşurare. În plus, mii de jandarmi, polițiști, pompieri, medici și voluntari vor fi la datorie pentru că totul să decurgă în siguranță.

Organizatorii au amenajat în puncte cheie din țară centre de testare pentru festivalierii care urmează să ajungă în orașul de pe Someșul Mic.

La ediţia din acest an sunt aşteptaţi să concerteze, printre alţii, David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, The Script, Parov Stelar, Tyga, Sam Feldt, dar şi naistul Gheorghe Zamfir.

UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie.

18:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - direct (cu traducere mimico-gestuală) (Reluare)

18:30 Actual regional p.1 (R)

- direct (Reluare)
 
Olimpiada Națională de Cofetărie-Patiserie și Brutărie, la Cluj-Napoca

Elevi din toată România s-au întrecut în creativitate și rețete inedite la Olimpiada Națională de Cofetărie-Patiserie și Brutărie, desfășurată la ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

„Cântec și poveste”, o ediție de colecție dedicată „Reginei cântecului popular maramureșean”

Vineri, 12 aprilie, de la ora 15:00, la TVR 3, v-am invitat să urmăriți o ediție specială a emisiunii „Cântec și Poveste”.  Am deschis ...

 

#tvrcluj