loader
Foto

Urme de istorie | VIDEO

Fundația Transylvania Trust, care se ocupă și de restaurarea Castelului Banfy de la Bonțida, trage un semnal de alarmă privind starea monumentelor istorice.

 

Multe dintre castelele Transilvaniei devin, pe zi ce trece, ruine. Autoritățile privesc adesea neputincioase cum monumentele istorice se degradează și spun că au mâinile legate. Fundația Transylvania Trust, care se ocupă și de restaurarea Castelului Banfy de la Bonțida, trage un semnal de alarmă privind starea acestor obiective. Arhitecți și istorici spun că dacă ar fi întreținute, castelele ar transforma Valea Someșului într-un loc asemănător cu Valea Loarei din Franța.

18:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - direct (cu traducere mimico-gestuală) (Reluare)

18:30 Actual regional p.1 (R)

- direct (Reluare)
 
Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

 

#tvrcluj