loader
Foto

Valeria Arnăutu, la "Cântec și poveste"

Sâmbătă, 10 iunie 2023, de la ora 19.00, la TVR Cluj, v-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Cântec și poveste".

 

Alexandru Pugna
Cântec şi poveste

Am poposit pe meleaguri bănățene însoțiți de povestea cântecului interpretei Valeria Arnăutu, cunoscută și îndrăgită solistă a cântecului popular din zona Banatului de munte.

(w882)

Vom trăi împreună cu invitata noastră emoțiile prilejuite de mărturisiri sincere despre primii săi pași în lumea cântecului, despre încercări, nădejdi și bucurii trăite de-a lungul unui drum greu, dar frumos, parcurs în minunata lume a cântecului popular românesc.
.
Amintiri deosebite despre colegi de cântec, dirijori și redactori alături de care a realizat lucruri importante, pentru a promova cântecul neamului său bănățean.
.
(w882)
Vom afla și noutăți despre proiectele sale de viitor, gândite pentru a pune în lumină folclorul Banatului de munte și nu numai.
.
O emisiune pentru sufletul dumneavoastră, prin care o să cunoașteți mult mai bine Omul și Artistul Valeria Arnăutu, ascultând povestea cântecelor sale, mărturisită cu emoție și nostalgie multă.
.
Producător: Radu Anghel

 

 

9:00 Cântec şi poveste (R)

- R (Reluare)

9:50 Carte de citire

 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

Olimpiada Națională de Cofetărie-Patiserie și Brutărie, la Cluj-Napoca

Elevi din toată România s-au întrecut în creativitate și rețete inedite la Olimpiada Națională de Cofetărie-Patiserie și Brutărie, desfășurată la ...

 

#tvrcluj