loader
Foto

Valeria Arnăutu, la "Cântec și poveste"

Sâmbătă, 10 iunie 2023, de la ora 19.00, la TVR Cluj, v-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Cântec și poveste".

 

Alexandru Pugna
Cântec şi poveste

Am poposit pe meleaguri bănățene însoțiți de povestea cântecului interpretei Valeria Arnăutu, cunoscută și îndrăgită solistă a cântecului popular din zona Banatului de munte.

(w882)

Vom trăi împreună cu invitata noastră emoțiile prilejuite de mărturisiri sincere despre primii săi pași în lumea cântecului, despre încercări, nădejdi și bucurii trăite de-a lungul unui drum greu, dar frumos, parcurs în minunata lume a cântecului popular românesc.
.
Amintiri deosebite despre colegi de cântec, dirijori și redactori alături de care a realizat lucruri importante, pentru a promova cântecul neamului său bănățean.
.
(w882)
Vom afla și noutăți despre proiectele sale de viitor, gândite pentru a pune în lumină folclorul Banatului de munte și nu numai.
.
O emisiune pentru sufletul dumneavoastră, prin care o să cunoașteți mult mai bine Omul și Artistul Valeria Arnăutu, ascultând povestea cântecelor sale, mărturisită cu emoție și nostalgie multă.
.
Producător: Radu Anghel

 

 

21:30 Poveștile lu’ Pilu (R)

- R (Reluare)

22:00 Program Ucraina

- preluare TV Ucraina
 
Ediție specială

În Vinerea Mare, 3 Mai 2024, de la ora 19.00, la TVR Cluj, vă invităm la o ediție specială a emisiunii "Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

1 Mai grădinăresc | VIDEO

1 Mai grădinăresc | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Mulți clujeni au participat la un tur prin grădinile mai puțin cunoscute din Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj