loader
Foto

TIFF 2020: Vița de Vie și Film Manifest | VIDEO

Un concert de rock alternativ şi film manifest despre lipsa autostrăzilor din România a avut loc la Vlaha în cadrul TIFF.

 

Vița de Vie a cântat "Acustic" la Vlaha, spectacolul fiind urmat de proiecţia documentarului lui Ștefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă în Moldova.

Arkhai Sculpture Park, un spațiu tradițional al festivalului a primit un program extins, spre încântarea celor dornici de a vedea filme în premieră, într-un cadru aparte.

Weekend la Vlaha | TIFF 2020, Vița de Vie 30/15 #concert #film #TIFF, #viţadevie, #ArkhaiSculpturePark, #Despot #Mandachi, #30deanisi15minute #ŞîEu

14:00 Telejurnal

14:50 Carte de citire (R)

- R (Reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

"Waste Side Story" este un spectacol care vorbește despre comunitatea oamenilor de la Pata Rât. Dan Vasile semnează regia.

Marș pentru protejarea Pădurii Hoia | VIDEO

Marș pentru protejarea Pădurii Hoia | VIDEO

publicat: marţi, 14 mai 2024

Zeci de clujeni au participat la un marș pentru protejarea Pădurii Hoia. Prin ea, s-a amenajat de curând un drum provizoriu, pentru ca locuitorii ...

 

#tvrcluj