loader
Foto

Victor Ponta a fost “viperă dacă” şi a zburat cu un F-16

Premierul Victor Ponta a fost prezent la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii, la ultima zi a exerciţiului româno-american “Dacian Viper 2014”. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la „Jurnal Regional”, 17 aprilie, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Primul ministru Victor Ponta, ministrul Apărării, Mircea Duşa, şi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, au fost prezenţi la Ziua Distinşilor Vizitatori, în ultima zi a exerciţiului româno-american “Dacian Viper 2014” care s-a desfăşurat, în perioada 10-17 aprilie, la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii. Victor Ponta a fost, timp de câteva ore, “viperă dacă” şi a zburat cu un avion de vânătoare american F-16

Grevă spontană la "Remarul". Oamenii au ieşit în faţa fabricii şi nu mai vor să lucreze pentru că nu şi-au primit salariile.

Este Joia Mare şi gospodinele vopsesc ouăle. În biserici, cu ocazia slujbei Celor 12 Evanghelii, se va desfăşura şi ritualul “spălării picioarelor”, în care episcopul spală picioarele unor oameni simpli.

“Simfonia lalelelor” la Grădina Botanică din Cluj-Napoca. O clujeancă, împreună cu soţul ei olandez, au adus 5.000 de bulbi tocmai din “Ţara Lalelelor” pe care i-au donat Grădinii Botanice.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

13:00 TELEŞCOALA

14:00 Telejurnal

 
10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în Față” Loredana Corchiș a discutat cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

 

#tvrcluj