loader
Foto

Galerie foto

Şi de-aceste sărbători, vine Cluju’ pe la noi!

Programul TVR Cluj din data de 28 decembrie oferă câteva din emisiunile cele mai reprezentative pentru studioul teritorial ardelean al televiziunii publice.

 

De la ora 13.30 va fi difuzată, poate cea mai populară emisiune de la TVR Cluj, “Vine Cluju’ pe la noi!”, realizată de către popularul Sergiu Vitalian Vaida. Aceasta este, de altfel, ultima ediţie din 2013.

Un alt brand al studioului, emisiunea “Natură şi aventură”, realizată de către Dan Păvăloiu şi Dan Curean, va prezenta, de la ora 17.30, un episod dedicat unuia din personajele care, timp de 10 ani, i-a însoţit pe realizatori în aventurile lor, căţeaua Missy. “Ne-a fost alături peste tot, încă de la 8 luni. În peşteri, prin deltă, pe munte. A fost un membru drag al echipei noastre şi am decis să îi dedicăm un episod întreg”, explică Dan Păvăloiu, stăpânul lui Missy şi realizator al emisiunii.

Dan Păvăloiou revine în aceeaşi zi, cu o nouă producţie, de această dată a emisiunii “Cu tigaia-n spate”, realizată împreună cu Radu Puşcaş. Aceasta va fi difuzată de la ora 19.30 şi va dezvălui din farmecele naturale şi…culinare ale Deltei Dunării, aşa cum puţini s-ar aştepta, adică în miez de decembrie.

După cum şi-a obişnuit telespectatorii în aceste ultime zile, programul TVR Cluj include şi un concert special. De această dată este vorba despre spectacolul susţinut la Cluj-Napoca de către Costel Busuioc şi care va fi difuzat de la ora 20.00.

0:00 Observator transilvan (R)

- R (Reluare)

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 
Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Schengen și nu prea | VIDEO

Schengen și nu prea | VIDEO

publicat: marţi, 26 martie 2024

La finalul acestei luni, România va intra în spațiul aerian Schengen. Adulții care vor călători cu copii vor trebui să treaca totuși pe la ...

 

#tvrcluj