loader
Foto

Cântăreşte 350 de kilograme şi are nevoie de ajutor

O femeie în vârstă de 46 de ani din Cavnic, judeţul Maramureș, susține că o operaţie la fiere i-a schimbat complet viaţa. În şase ani  a ajuns să cântărească nu mai puţin de 350 de kilograme şi încă mai ia în greutate.

 

Ecaterina Moldovan este ţintuită la pat şi depinde, în totalitate, de soţul şi de fiul ei. Aceştia o ajută să se ridice din când în când din pat, dar este nevoie de un efort extraordinar. A ajuns şi pe mâna medicilor, însă, susţine femeia, nimeni nu şi-a asumat riscul de a o opera având această greutate. Acum nu îşi doreşte altceva decât să revină la viaţa pe care a avut-o până să ajungă în situaţia disperată în care se află astăzi.

„Mă lupt cu kilogramele, mă lupt să slăbesc. Să slăbesc măcar un pic, să mai dau jos din kilograme. Mă lupt foarte greu cu ele, mi-e foarte greu”, a declarat Ecaterina Moldovan.

Fiul Ecaterinei îi dă să mănânce, iar soţul îi confecţionează îmbrăcămintea. Din păcate, familia se descurcă foarte greu cu banii.

„De 35 de ani stau cu ea. A fost iubirea vieţii mele, am doi copii cu ea. Mai bine să mor eu decât să o văd pe ea moartă. O iubesc foarte mult şi nu am să o las niciodată. Niciodată, niciodată nu am să o las”, a declarat soţul Ecaterinei.

Pentru cei care vor să o ajute pe Ecaterina, se pot face donaţii în contul deschis la  CEC BANK Cavnic, Maramureş.

COD IBAN – O28CECEMM050BRONO617385 pe numele familiei Moldovan.

12:30 tvrcluj.ro

(arhiva)

13:30 Vine Cluju’ pe la noi!

- direct
 
Ediție specială

În Vinerea Mare, 3 Mai 2024, de la ora 19.00, la TVR Cluj, v-am invitat la o ediție specială a emisiunii "Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

1 Mai grădinăresc | VIDEO

1 Mai grădinăresc | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Mulți clujeni au participat la un tur prin grădinile mai puțin cunoscute din Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj