loader
Foto

Controale la Cluj în urma scandalului de la Spitalul de Arși din București

Efectele scandalului declanşat la Spitalul de Arși din București ajung şi la Cluj, unde va avea loc o serie de controale. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la „Jurnal Regional”, 5 mai, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

În urma scandalului declanșat la Spitalul de Arși din București, unde unii medici făceau operații estetice pe banii statului, adică decontate prin Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, va fi declanşată o serie de controale şi la Cluj.

Compania independentă de teatru şi film Create.Act.Enjoy dă startul în campania „Consumă Artă - Microstagiune Create.Act.Enjoy”.

Familia bărbatului decedat în accidentul rutier de la intrarea în oraşul Turda din cauză că salvarea a ajuns cu o întârziere de 50 de minute, fără medic, acuză autorităţile. Rudele acestuia susţin că nici măcar nu au fost anunţaţi de deces decât foarte târziu. A fost declanşată  o anchetă în acest sens, în paralel cu cea demarată de Raed Arafat.

Unicul portal profesionist care duce, în mod sistematic, o campanie anti-plagiat prin Indexul Operelor Plagiate în România a fost actualizat şi, în acest moment, cuprinde 100 de plagiate semnalate.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

16:00 Observator transilvan

- direct

17:00 Telejurnal regional (R)

- direct (simultan TVR 3) (Reluare)
 
Fructele românești de altădată, readuse la viață | VIDEO

Mere cu arome de pepene galben, trandafir sau ananas, piersici mov și vișine albe – toate acestea nu sunt doar roade ale imaginației, ci fructe ...

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

 

#tvrcluj