loader
Foto

Controversa pe tema folosirii Interferonului în cazul hepatitei C continuă

Conform opiniei medicale a unor specialişti, tratamentul cu Interferon are o eficienţă scăzută, o durată lungă de tratament şi multe efecte adverse. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la „Jurnal Regional”, 12 mai, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) lansează “Caravana Autonomiei”, în cadrul căreia liderii partidului vor prezenta în mai multe localități din Ardeal proiectul de autonomie elaborat de PPMT.

Creşterea şinşilelor este o afacere profitabilă, aşa că un clujean şi-a făcut crescătorie şi are deja zeci de exemplare. Rozătoarele sunt crescute, în primul rând, pentru blana lor, dar există şi ţări în care carnea de şinşila este considerată o delicatesă.

Controversa pe tema folosirii Interferonului în cazul îmbolnăvirilor cu hepatita C continuă. Conform opiniei medicale a unor specialişti, tratamentul cu Interferon are o eficienţă scăzută, o durată lungă de tratament şi numeroase efecte adverse. Aceasta este concluzia la care au ajuns o parte dintre medicii români la Simpozionul de Hepatologie desfăşurat, recent, la Bucureşti. Specialiştii în domeniu fac apel la bolnavii de hepatită C să nu mai solicite tratamentul cu Interferon. Varianta salvatoare pentru bolnavi ar putea fi două antivirale, dar care nu se vând în ţara noastră.

Maestrul acordeonului, Renato Borghetti, şi muzicienii săi vin pentru prima dată în România pentru un concert ce va prefaţa ediţia a 8-a a Transilvania Jazz Festival 2014. Transilvania Jazz Festival este un pretigios eveniment ce reuneşte, de opt ani, cei mai importanţi muzicieni de jazz ai momentului din ţară şi străinătate.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

21:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)

21:30 Poveștile lu’ Pilu (R)

- R (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj