loader
Foto

Dansul ca autocunoaştere, la „Transilvania culturală”

A doua parte a interviului cu Simona Deaconescu, creatoarea spectacolului „Camera 0001. Fabrica de vise”, la „Transilvania culturală”, 9 aprilie, de la ora 18:30, un material realizat de Vasile Hotea-Fernezan.

 

La „Transilvania culturală” vorbim despre dans ca autocunoaştere, creaţie, dans ca terapie, dar veţi putea urmări, de asemenea, interviuri cu dansatorii din spectacolul „Camera 0001. Fabrica de vise”. Un spectacol realizat de Simona Deaconescu, un spectacol care ne propune să intrăm într-o lume a viselor şi dansului.

Spectacolul „Camera 0001. Fabrica de vise”, creat de Simona Deaconescu, s-a jucat la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj cu sala plină şi a repurtat un real succes. Spectacolul este tonic, extrem de bine conceput, dansat cu energie şi plăcere, care se transmit şi către public. Este un spectacol pe care scena românească de dans contemporan îl aștepta pentru a se revitaliza.

Emisiunea poate fi urmărită în reluare la TVR Cluj, 9 aprilie, de la ora 21:00.

7:00 Telejurnal matinal

- simultan TVR 1

8:50 Carte de citire

 
Ediție specială

În Vinerea Mare, 3 Mai 2024, de la ora 19.00, la TVR Cluj, vă invităm la o ediție specială a emisiunii "Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

1 Mai grădinăresc | VIDEO

1 Mai grădinăresc | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Mulți clujeni au participat la un tur prin grădinile mai puțin cunoscute din Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj