loader
Foto

Descoperire macabră în comuna Mihai Viteazu din judeţul Cluj

Un câine de stână a descoperit rămăşiţe umane pe raza comunei Mihai Viteazu din judeţul Cluj. Stăpânul lui, un cioban, s-a trezit că animalul îi aduce un picior de om în gură şi a anunţat poliţia.

 

În legătură cu sinistra descoperire, poliţiştii au început căutările pentru a descoperi restul cadavrului. La căutări au participat jandarmi şi vânători care au găsit în cele din urmă şi cadavrul, identificat ca aparţinând unui bărbat din Turda, dispărut de la domiciliu în decembrie anul trecut.

Poliţia a fost sesizată prin numărul de urgenţă 112 de un bărbat de 64 ani din comuna Mihai Viteazu. Acesta a anunţat că, în timp ce se afla cu turma de oi la păşunat pe un deal de pe raza comunei Mihai Viteazu, a găsit un fragment de picior uman. La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din lucrători de investigaţii criminale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi un medic legist din cadrul Institutului Medico-Legal Cluj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

După aproximativ două ore de căutări, anchetatorii au descoperit, în apropierea satului Cheia, corpul neînsufleţit al unui bărbat. În urma cercetărilor efectuate, acesta a fost identificat ca fiind  P.S. în vârstă de 41 ani, din municipiul Turda, dispărut de la domiciliu din data de 1 decembrie 2013.

Valentin Rusu, şef Serviciu Investigaţii Criminale IPJ Cluj, a declarat pentru TVR Cluj: “Din primele verificări care s-au făcut la faţa locului e vorba, în proporţie de 90 la sută, despre un bărbat dispărut la 1 decembrie de pe raza municipiului Turda. Din examinarea exterioară a cadvrului nu ne putem pronunţa cu privire la existenţa unor leziuni. Vom dispune efectuarea autopsiei medico-legale.”

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a murit bărbatul.

0:00 Observator transilvan (R)

(maghiara) - R (Reluare)

1:00 Garantat 100% (R)

- R (Reluare)
 
Ediție specială

În Vinerea Mare, 3 Mai 2024, de la ora 19.00, la TVR Cluj, v-am invitat la o ediție specială a emisiunii "Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

1 Mai grădinăresc | VIDEO

1 Mai grădinăresc | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Mulți clujeni au participat la un tur prin grădinile mai puțin cunoscute din Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj