loader
Foto

Euro falşi capturaţi la Satu Mare

În urma unei acţiuni a Poliţiei din Satu Mare a fost capturată o impresionantă sumă de euro falşi. Polițiștii sătmăreni au prins în flagrant trei persoane care aveau asupra lor 20 de mii de euro falşi, în bacnote de 50 şi de 100 de euro.

 

Doi sătmăreni şi un bărbat din Carei au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în timp ce încercau să cumpere ţigări ucrainene cu euro falsificaţi. Acţiunea a fost desfăşurată sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.Tranzacţia, întreruptă de poliţişti, a avut loc în spatele staţiei de carburanţi de pe strada Botizului din Satu Mare. Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

17:15 Documentar Arsenie Boca

17:30 Lumea de aproape

 
Ediție specială

În Vinerea Mare, 3 Mai 2024, de la ora 19.00, la TVR Cluj, vă invităm la o ediție specială a emisiunii "Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

1 Mai grădinăresc | VIDEO

1 Mai grădinăresc | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Mulți clujeni au participat la un tur prin grădinile mai puțin cunoscute din Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj