loader
Foto

Fotbal în alb şi negru, la “Dincolo de sport”

Ediţia de marţi, 15 aprilie, ora 18:30, la TVR Cluj, a emisiunii „Dincolo de sport”, este dedicată fotbalului jucat în tricoul “alb-negru” cu însemnul “U” pe piept.

 

Miruna Pop
Dincolo de sport

Alexandru Pilu Bănoi, în postura de realizator, şi Miruna Pop, în cea de moderator, vă invită la o ediţie a emisiunii „Dincolo de sport”, ediţie dedicată celei mai iubite echipe de fotbal a oraşului, Universitatea Cluj-Napoca.

Cel mai în măsură să vorbească despre starea actuală a echipei, despre obiectivele fotbaliştilor universitari clujeni în acest sezon competiţional, este antrenorul Mihai Teja, cel care tratează fiecare partidă în parte, conform propriilor declaraţii, ca o adevărată finală: “Universitatea Cluj este o echipă mică, este o echipă care vine de departe, este o echipă care se află în subsolul clasamentului. Nu poate fi favorită o echipă ca Universitatea Cluj. Universitatea Cluj încearcă să câştige fiecare meci.” Însă, tot antrenorul Mihai Teja, declara, nu demult: “La anul, Universitatea Cluj poate termina pe un loc de cupă europeană”. Un război al propriilor declaraţii pe care antrenorul Teja îl va lămuri în emisiunea “Dincolo de sport”.

“Poveştile lu’ Pilu” continuă cu un nou episod. Eroul de poveste de azi este un „muşchetar” – dr. Uray Zoltan, participant la Jocurile Olimpice de la Helsinki, din 1956. O poveste despre scrimă, despre spadă şi floretă, dar şi despre întâlnirea „muşchetarului” clujean cu Emil Zatopek, atletul ceh de legendă.

Emisiunea poate fi urmărită, în reluare, la TVR 3, marţi, 15 aprilie, de la ora 22:00, la TVR Cluj, miercuri, 16 aprilie, de la ora 15:00, şi online la adresa tvrplus.ro/live-tvr-cluj.

0:00 Observator transilvan (R)

- R (Reluare)

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj