loader
Foto

În weekend, la TVR 3: "Nevestele vesele din Windsor" și "Romeo și Julieta"

TVR 3 v-a invitat să vizionați "Nevestele vesele din Windsor" și "Romeo și Julieta" sâmbătă, respectiv duminică, de la ora 20.00.

 

"Nevestele vesele din Windsor", de William Shakespeare - sâmbătă, 28 martie, ora 20.00

Spectacolul este preluat de la Teatrul Metropolis.

Regia: Alexandru Tocilescu

În distribuție: Lucian Iancu, George Ivașcu, Adriana Trandafir, Ion Grosu, Crina Mureșan, Mariana Dănescu, Mihai Niță, Victor Apetrei, Mihai Stănescu, Marcel Lovin, Gelu Nițu, Eduard Haris, Adi Ciobanu, Șerban Celea, Dan Cogălniceanu, Ionuț Ciocea, Andrei Bratu, Darius Daradici, Dan Rădulescu, Loredana Cavasdan, Ștefania Dumitru, Raluca Botez, Eduard Cârlan

Muzica: Nicu Alifantis

Decor: Francois Pamfil

Costume: Anca Pâslaru, Corina Grămoșteanu

Coregrafie: Felicia Dalu

Scenografie decor tv: Bogdan Brolla

Redactor: Doina Teodoru

Montaj: Sebastian Chelu

Director de imagine: Bogdan Marincov

Regia artistică tv: Luminița Iordănescu

Au putut urmări "Nevestele vesele din Windsor", de William Shakespeare, și telespectatorii studiourilor Teritoriale: TVR Timișoara, TVR Cluj, TVR Iași, sâmbătă, 28 martie, ora 20.00

***

Sâmbătă, 28 martie, de la ora 14.00, ați revăzut, la TVR 3, spectacolul "Salonul Nr. 6", de Anton Pavlovici Cehov. Reluarea spectacolului s-a văzut și la: TVR Timișoara și TVR Iași în aceeași zi, de la aceeași oră.

(w882)

"Romeo și Julieta", IN MEMORIAM Nagy Alfréd (24 aprilie 1977-23 martie 2020) - duminică, 29 martie, ora 20.00

Spectacolul este montat de László Bocsárdi în anul 2003, la Teatrul Tamási Áron din Sf. Gheorghe, în limba maghiară, cu subtitrare în limba română.

Scenografia este semnată de József Bartha, iar costumele sunt creația lui Judit Dobre Kóthay.

În distribuție: Nagy Alfréd, Péter Hilda, Pálffy Tibor, Váta Loránd, Szabó Tibor

Regia TV: Silviu Jicman

"Romeo și Julieta" a fost transmisă și de  TVR Cluj și TVR Timișoara, duminică, 29 martie, ora 20.00, în simulcast cu TVR 3.

***

Ați urmărit duminică, 29 martie, de la ora 14.00, la TVR 3, reluarea piesei de teatru "Nevestele vesele din Windsor", de William Shakespeare, ce face parte din proiectele Casei de Producție TVR!

TVR Iași și TVR Timișoara au reluat spectacolul "Nevestele vesele din Windsor" în aceeași zi, de la aceeași oră, precum TVR 3.

***

Teatrul Național de Televiziune se vede în fiecare zi pe TVR 3

(w882)

Pe tot parcursul acestei săptămâni, care ne-a pus la încercare în multe feluri, Televiziunea Română a difuzat spectacole de teatru tv care să facă mai ușor statul în casă. În fiecare zi ați putut urmări câte două spectacole, la ora 14.00 și la ora 20.00: spectacole pentru copii,  dramaturgie contemporană, portrete ale creatorilor de teatru și, desigur, capodopedere ale dramaturgiei clasice, spectacole din Arhiva de Aur TVR. Actorii din distribuții v-au adresat mesaje de încurajare și invitații să urmăriți Teatrul Național de Televiziune.

Urmează o nouă săptămână cu același algoritm:

  • TVR 3
  • ora 20.00 – titlu nou
  • ora 14.00 – reluări
  • spectacolele  de luni până joi – reluare a doua zi
  • spectacolul de vineri – reluare lunea următoare
  • spectacolul de duminică – reluare sâmbăta următoare

Programul se poate modifica, în funcție de evenimentele curente. Vă rugăm să urmăriți pagina TVR, și paginile de Facebook și Instagram. Vom comunica în fiecare zi ce puteți vedea și la ce oră.

***

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție TVR, difuzat pe canalele TVR și, în funcție de drepturi, online pe TVR+.

Producător coordonator: DEMETER András István

15:00 Transilvania culturală (R)

- R (Reluare)

16:00 Ediție specială (R)

: Ce mai înseamnă credința azi? - R (Reluare)
 
Ediție specială

În Vinerea Mare, 3 Mai 2024, de la ora 19.00, la TVR Cluj, v-am invitat la o ediție specială a emisiunii "Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

1 Mai grădinăresc | VIDEO

1 Mai grădinăresc | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Mulți clujeni au participat la un tur prin grădinile mai puțin cunoscute din Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj