loader
Foto

Incendiu devastator pe strada Clinicilor din Cluj-Napoca

Un restaurant din Cluj-Napoca a ars precum o cutie de chibrituri. O persoană a fost rănită, iar clădirea restaurantului a fost complet distrusă. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la „Jurnal Regional”, 28 aprilie, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Zakariás Zoltán, vicepreședintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania, președintele Aleșilor PPMT, prezintă poziția PPMT privind situația liniei maghiare a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș.

Un incendiu puternic a afectat un restaurant situat pe strada Clinicilor din centrul muncipiului Cluj-Napoca. Restaurantul Livada de pe strada Clinicilor a fost distrus de flăcări aproape în totalitate. Incendiul a izbucnit în jurul orei 4.30. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, pompierii au intervenit cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 7.00, dar pompierii au mai rămas la faţa locului pentru a supraveghea zona.

Muzeul  Naţional  de Istorie a Transilvaniei  din Cluj-Napoca, în  parteneriat  cu Institutul  de  Investigare  a  Crimelor  Comunismului  şi  Memoria  Exilului  Românesc, organizează  în  zilele  de  28  şi  29  aprilie o  acţiune  de  investigaţii arheologice  în  oraşul  Năsăud,  judeţul  Bistriţa-Năsăud.  Acţiunea  prevede căutarea, identificarea şi deshumarea osemintelor ce aparţin lui Gheorghe Paşca şi Gavrilă Rus, victime  ale  Securităţii.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

9:00 Cultart (R)

- R (Reluare)

9:50 Carte de citire (R)

- R (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj