loader
Foto

Invitaţi de marcă în emisiunea „Spaţiul deciziilor”, la TVR 3 şi TVR Cluj

Despre câteva pagini întunecate ale istoriei României aflată în mijlocul unui război absurd şi sângeros, într-o ediţie specială a emisiunii „Spaţiul deciziilor”, azi şi mâine, la TVR 3 şi TVR Cluj.

 

Sebesi Karen Attila
SPAŢIUL DECIZIILOR

Astăzi, cu începere de la ora 22,30, la TVR 3, şi mâine, în reluare de la ora 19,00, la TVR Cluj, Romeo Couţi, producător, şi Sebesi Karen, în dubla sa calitate de producător şi moderator, vă invită să urmăriţi o ediţie specială a emisiunii „Spaţiul deciziilor”.

Alături de invitaţi de marcă, moderatorul Sebesi Karen va discuta despre subiecte delicate ale trecutului nostru şi câteva pagini întunecate ale istoriei României – Holocaustul şi pogromul legionar îndreptat împotriva evreilor din Bucureşti.

Dr. Lya Benjamin – istoric, prof. Aurel Vainer – deputat şi preşedinte al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, şi prof. dr. Andrei Marga, din perspectiva filosofului, vor rememora momente tragice care au zguduit o Românie implicată în plin război mondial cu efecte devastatoare la nivelul societăţii.

O emisiune care ne readuce aminte că nu avem voie, nu avem dreptul să uităm.

9:00 Cântec şi poveste (R)

- R (Reluare)

9:50 Carte de citire

 
Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

 

#tvrcluj