loader
Foto

Galerie foto

“Jurnal Regional”, 13 martie, ora 18:20

Petiţie pentru autonomia Transilvaniei, un membru al formaţiei The Kelly Family vine în vizită la adăpostul de câini din Dej şi primarul Emil Boc ameninţă cu amenzi pentru stâlpii nevopsiţi amplasaţi pe domeniul public, acestea sunt doar câteva dintre subiectele jurnalului.

 

Telejurnal regional

Joey, membru al formaţiei The Kelly Family, vine în vizită la adăpostul de câini al Asociaţiei “Anima Pro Terra” din Dej. Artistul doreşte să militeze pentru drepturile animalelor şi speră că vizita sa va convinge autorităţile locale să adopte o politică umană şi responsabilă în gestionarea animalelor fără stăpân.

O petiţie pentru autonomia Transilvaniei care a strâns peste 10.000 de semnături a fost depusă la Prefectura Cluj. În document se cere stabilirea capitalei regiunii la Cluj-Napoca, unde să funcţioneze un guvern regional. Iniţiatorul petiţiei este  Fancsali Erno, un tânăr de 23 de ani, din Cluj-Napoca.

Primarul Emil Boc ameninţă cu amenzi. Cei care deţin în proprietate stâlpi amplasaţi pe domeniul public şi nu îi vopsesc, vor fi buni de plată. Edilul le va propune consilierilor locali o hotărâre în acest sens.

UBB anunţă startul pregătirilor pentru admiterea la facultate, anul universitar 2014-2015. Urmează să se stabilească anumite criterii de admitere precum concursurile care pot înlocui admiterea, calendarul de admitere, criteriile de selecţie şi probele de concurs.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20.

15:00 Prim plan obiectiv

- direct prima parte

16:00 Observator transilvan

- direct
 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj