loader
Foto

Galerie foto

“Jurnalul Regional”, 6 martie, ora 18:20

Salarii mărite cu câte 1 leu, protest al medicilor rezidenţi în faţa Prefecturii Cluj şi bilanţul rezultatelor la simularea de Bacalaureat sunt câteva dintre subiectele jurnalului de azi.

 

Telejurnal regional

Angajaţii de la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca s-au bucurat când au aflat vestea că salariile lor vor fi mărite. Mai mare le-a fost supriza când au primit fluturaşul de salariu. Mărirea mult aşteptată nu le ajunge nici măcar pentru o pâine. Angajaţii au primit nici mai mult, nici mai puţin decât 1 leu. Situaţia este similară şi la alte spitale.

Medicii rezidenţi au protestat în faţa Prefecturii Cluj. Sătui că îşi primesc bursele şi plata pentru orele suplimentare şi gărzi cu întârziere, rezidenţii vor să atragă atenţia autorităţilor şi să le amintească, din nou, că sunt foarte slab plătiţi.

În încheierea jurnalului, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj prezintă bilanţul simulărilor de Bacalaureat.

 

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)

2:30 Lumea de aproape (R)

- R (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj