loader
Foto

Galerie foto

LA REVEDERE, ROZI!

Ne-a făcut să râdem până la lacrimi şi ne-a înseninat zilele cu optimismul şi energia ei debordantă. A iubit viaţa din toată inima şi s-a luptat până în ultima clipă cu o boală necruţătoare, care s-a încăpăţânat să o doboare.

 

Colega noastră, Rozalia Rus, ROZI, cum era cunoscută de la "Ştirile de sâmbăta asta", a plecat azi noapte spre o lume mai bună. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Fără să aibă studii de actorie, ci doar un imens talent, Rozi a intrat în lumina reflectoarelor pe 1 decembrie 1998, când o echipă inimoasă de la TVR Cluj, formată de producătorii Costel Trofin şi Ovidiu Uscat, a difuzat primul episod din "Ştirile de sâmbăta asta", o emisiune de satiră politică, unicat la acea vreme în audio-vizualul românesc. Rozi şi Raba au devenit cuplul emblematic al celei mai de succes producţii de la TVR Cluj.

Colegii îşi amintesc cu drag de Rozi, de râsul ei sănătos, de vitalitatea şi optimismul ei.

Chiar şi atunci când şi-a descoperit o boală necruţătoare, Rozi a rămas aceeaşi persoană optimistă, făcând haz de necaz şi refuzând să se lase doborâtă. Şi-a dus lupta cu demnitate, fără să-şi piardă speranţa. A plecat dintre noi, aşa cum a trăit, cu seninătate şi cu zâmbetul pe buze, nu înainte de a-şi lua rămas bun de la cei dragi. Avea doar 56 de ani.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

15:00 Prim plan obiectiv

- direct prima parte

16:00 Observator transilvan

- direct
 
10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în Față” Loredana Corchiș a discutat cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

 

#tvrcluj