loader
Foto

Oferă zâmbete, nu emoticoane - campania care îţi ia telefonul de la ureche

Trei studente din Cluj au lansat o campanie împotriva utilizării telefonului mobil în cafenele de către tineri. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la „Jurnal Regional”, 16 mai, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

La Cluj, poţi bea cafea ieftină contra unui simplu zâmbet. Trei studente de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii “Babeș-Bolyai”, au lansat campania “Oferă zâmbete, nu emoticoane”, împotriva utilizării telefonului mobil în cafenele de către tineri. Clienţii cafenelei primesc o reducere de 10% la totalul notei de plată dacă acceptă să îşi lase telefonul mobil într-o tăviţă de pe masă. Telefonul va putea fi folosit doar dacă sună. Studiile au arătat că 87% dintre tineri preferă să comunice mai degrabă prin mesaje pe telefon sau prin intermediul reţelelor de socializare decât faţa în faţă.

Ultima modă: “selfie” la muzeu! Tinerii din Cluj sunt pregătiţi să îşi facă “selfie” la “Noaptea Muzeelor” care se va desfăşura în acest weekend. Toate imaginile realizate cu aplicaţia Kaleidoscope vor fi transmise şi proiectate în muzeele din întreaga Europă.

În încheiere, vom afla proporţiile pagubelor produse de  inundaţii în judeţul Bihor şi cum gestionează autorităţile situaţia.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

20:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

21:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)
 
Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

 

#tvrcluj