loader
Foto

Parfum de Cluj la gala premiilor APTR

Interviul realizat de către Mirela Nagâţ, alături de echipa TVR Cluj,  a obţinut premiul APTR pentru interviul cu laureatul Premiului Nobel pentru Literatură în 2010, Mario Vargas Llosa.

 

Din echipa de filmare a TVR Cluj au făcut parte cameramanii Dan Drăguşin şi Erdos Zsigmond,  alături reporterul Vasile Hotea-Fernezan. Interviul realizat cu ocazia vizitei scriitorului peruan la Cluj-Napoca în luna mai a acestui an, a fost difuzat pe 25 mai la Interviurile Telejurnalului.

TVR a obţinut mai multe premii la ediţia cu numărul 23 a premiilor Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR). Echipa Ştirilor TVR a fost premiată pentru reportaj şi interviu. Alături de interviul cu Mario Vargas Llosa, a mai fost premiat Cristian Răuţu la secţiunea reportaj, pentru materialul  său despre Cetatea Bucureştiului, cu cele 36 de forturi abandonate de la marginea Capitalei.

Tot pentru interviu a fost recompensat şi jurnalistul Vasile Arhire de la TVR Iaşi, iar Monica Ghiurco si-a adjudecat un premiu pentru documentarul "Moştenirea clandestină". Jurnalul Cultural de pe TVR Cultural, producător Ioana Mureşan, a fost recompensat cu Premiul APTR pentru Excelenţă.

 

 

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)
 
Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Schengen și nu prea | VIDEO

Schengen și nu prea | VIDEO

publicat: marţi, 26 martie 2024

La finalul acestei luni, România va intra în spațiul aerian Schengen. Adulții care vor călători cu copii vor trebui să treaca totuși pe la ...

 

#tvrcluj