loader
Foto

Premierul Victor Ponta a inaugurat fabrica Bosch de la Jucu

Fabrica Bosch de la Jucu, judeţul Cluj, a fost inaugurată, astăzi, în prezenţa primului ministru Victor Ponta. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la „Jurnal Regional”, 9 mai, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Controversă în lumea medicală clujeană. În timp ce profesorul Oliviu Pascu şi alţi gastroenterologi susţin că Interferonul este nociv şi nu ar trebui prescris în cazul îmbolnăvirilor cu hepatita C, alţi medici reputaţi de la Institutul de Gastroenterologie “Octavian Fodor” din Cluj-Napoca susţin că fără acest medicament pacienţii sunt condamnaţi la moarte sigură.

Azi, la Jucu, a fost inaugurată, în prezenţa premierului Victor Ponta, fabrica Bosch. Concernul german a investit 77 de milioane de euro în noul centru de cercetare și producție care ocupă o suprafață totală de 38.000 mp. Grupul Bosch este reprezentat în România în patru orașe: București, Blaj, Cluj și Timișoara. La începutul anului 2014, numărul total de angajați ai concernului Bosch în România era de circa 2.000 de persoane.

Clujul a avut, numai în acest an, peste 200 de elevi premiaţi la olimpiade, concursuri naţionale şi internaţionale.

Copiii cu deficienţe de vedere şi deficienţe de auz au descoperit muzica cu ajutorul profesorilor de la Music Camp International. După cinci zile de pregătire intensă, cei mici au învăţat să cânte la vioară, să facă vocalize şi să cânte trei piese în  limba engleză şi latină.

Nouă persoane din Baia Mare au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu fum, în urma unui incendiu izbucnit la Seminarul Teologic Ortodox din Baia-Mare.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

 

7:00 Telejurnal matinal

- simultan TVR 1

8:50 Carte de citire

 
Ediție specială

În Vinerea Mare, 3 Mai 2024, de la ora 19.00, la TVR Cluj, vă invităm la o ediție specială a emisiunii "Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

1 Mai grădinăresc | VIDEO

1 Mai grădinăresc | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Mulți clujeni au participat la un tur prin grădinile mai puțin cunoscute din Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj