loader
Foto

"Proiect România", un nou sezon la TVR Cluj

Problemele sistemului sanitar vor fi dezbătute în prima emisiune din noul sezon al emisiunii  de către  Sebesi Karen Attila, alături de experţi  în domeniu din Cluj-Napoca.

 

Sebesi Karen Attila
Proiect România

Vor vorbi despre starea de moment a sistemului sanitar românesc, senatorul clujean Laszlo Attila, membru al comisiei senatoriale de sănătate, Ioan Figan, fost manager al Spitalului Clinic de Copii Cluj  şi Radu Câmpianu, vicepreşedinte al Colegiului Medicilor Dentişti din România.

Unul dintre subiectele dezbătute la  "Proiect România" va fi pachetul de bază în materie de servicii medicale lansat în dezbatere publică de către Ministerul Sănătăţii, viitorul finanţării spitalelor, dar şi asistenţa medicală gratuită pentru populaţie.

Radu Câmpianu, vicepreşedinte al Colegiului Medicilor Dentişti din România, va vorbi în numele medicilor stomatologi despre programele de prevenţie în materie de sănătate dentară pentru copii. De la senatorul clujean Laszlo Attila telespectatorii vor afla  din culisele negocierilor pentru noul buget al sănătăţii al anului viitor.

Emisiunea va putea fi urmărită la TVR Cluj, sâmbătă, 2 noiembrie de la ora 15.00 şi, în reluare, duminică, de la aceeaşi oră.

6:30 Actual regional p.1 (R)

- R (Reluare)

7:00 Telejurnal matinal

- simultan TVR 1
 
10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în Față” Loredana Corchiș a discutat cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

 

#tvrcluj