loader
Foto

Subiecte de actualitate la TVR Cluj

Ediţia de joi, 30 ianuarie, a emisiunii “Transilvania  la zi”, produsă şi moderată de Cristina Ghibu, vine în atenţia telespectatorilor TVR Cluj cu un subiect de actualitate şi anume combaterea biologică a bolilor şi dăunătorilor.

 

Andrei Huţanu
Transilvania la zi

Metoda de combatere biologică a bolilor şi dăunătorilor reprezintă doar o verigă din combaterea integrată. Spunem asta pentru că ea nu duce la eliminarea completă a bolilor şi dăunătorilor, ci are drept scop diminuarea sau reglarea densităţii populaţiilor de dăunători cu ajutorul unor organisme vii sau a produselor activităţii lor. Cu alte cuvinte, folosim dăunătorii împotriva dăunătorilor.

Invitatul emisiunii, dr. ing. Horea Ghibu, specialist în protecţia plantelor, ne explică cum putem implementa această combatere biologică, dar va răpunde şi întrebărilor adresate de telespectatori, în direct, la cele două numere de telefon: 0264.420.135 sau 0264. 420.137

Toate acestea le aflaţi astăzi,  la “Transilvania la zi”, cu începere de la 17.00, la TVR Cluj.

16:00 Observator transilvan

- direct

17:00 Telejurnal regional (R)

- direct (simultan TVR 3) (Reluare)
 
Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

 

#tvrcluj