loader
Foto

Galerie foto

Subiecte dintre cele mai diverse la „Transilvania la zi”, azi, 14 februarie, la TVR Cluj

O ediţie cu adevărat atractivă şi interesantă prin diversitatea subiectelor, azi, la „Transilvania la zi”, cu începere de la ora 17,00, la TVR Cluj.

 

Elena Nicolae
Transilvania la zi

Producătorul Radul Anghel şi moderatoare Elena Nicolae au pregătit o ediţie a emisiunii „Transilvania la zi” pe care nu trebuie să o rataţi, cu subiecte şi teme de discuţie dintre cele mai diverse.

În prima parte a emisiunii, Elena Nicolae va sta de vorbă cu Sorin Dan, cercetătorul clujean din cadrul USAMV care a găsit o metodă naturală de decontaminare a cărnii. Metoda constă în îndepărtarea germenilor patogeni care provoacă, de cele mai multe ori, toxiinfecţiile alimentare, cu ajutorul unei substanţe chimice care este un metabolit natural al ţesutului muscular, respectiv acidul lactic, şi, ca urmare, acesta nu are efecte negative asupra stării de sănătate a consumatorului.

Emisiunea continuă avându-l invitat pe dr. Cristian Ursu, coordonator SMURD Cluj. De la acesta vom afla că SMURD Cluj recrutează paramedici voluntari şi că înscrierile mai pot fi făcute doar până la sfârşitul acestei săptămâni. Vom afla care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat şi care sunt probele teoretice şi practice pe care voluntarii trebuie să le treacă pentru a face faţă intervenţiilor SMURD.

În ultima parte a emisiunii, vom schimba complet registrul. Invitat în platou va fi dr. Horaţiu Stan, preşedintele Asociaţiei Chinologice Napoca. De la acesta vom aflat toate amănuntele legate de expoziţia chinologică “Napoca Dog Show” care se va desfăşura mâine şi duminică, 15-16 februarie, la Expo Transilvania, cu începere de la ora 9,00.

3:30 Actual regional p.1 (R)

- R (Reluare)

4:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)
 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj